Lördag.

Karma är något viktigt. Det kommer alltid tillbaka. Oavsett om man vill eller inte.  
What goes around comes around.


Heh. Jag och Clara i supernyktert tillstånd..


Måndag.

Imorgon åker jag till Skövde. Ska vinna över alla i fotboll...


Min egen Ken - Baptiste Giabiconi


Syns det att det är Lagerfeld eller?


Tisdag.

Nationella idag var aslätt. Trodde att det skulle vara mycket svårare. Fast de nationella proven brukar i och för sig vara ganska lätta. Snart är det torsdag, ledig. Fast jag vet inte riktigt varför. Jag är dåligt på sånt där med röda dagar. Kristihimmelfärds dag eller nått heter det i alla fall? Jesus uppstod väll eller nått...

För mig spelar det ingen som helst roll, så länge jag får vara ledig. Fast jag fattar inte varför vi har sånna dagar längre, idag är det ju typ ingen som är kristen, alltså väldigt troende. Har aldrig hört någon som går till kyrkan på söndagar till exempel...Flummtisdagenriight.

Är du medlem i intresseklubben? Om inte, bli det då. För det är dags att anteckna...


Idag har varit rooolig. Har haft lila färg i ansiktet. Eller den kanske var blå. Vet inte riktigt. Men en sak jag vet säkert är att tanten som smetade det i ansiktet på mig, tydligen hade något emot mig. Hon sa "Jo, men den här färgen, vettö, den går bort med vatten och tvål". IN MY ASS!  Försökte med allt. ALLT. Funkar fan inte. Tanten ljög. Och bara därför kallar jag henne frånochmed nu för kärringen. Yeah, feel the pain woman!


Och sen då.. om du inte har skrivkramp ännu vill säga. Så hade jag styrtekniksprov, men skitsamma det behöver du inte skriva ner....   Sen så kom jag hem från skolan (fortfarande med den jävla färgen i ansiktet) och då ringde jag min handledare inför sommarjobbet på himlaskolan. Han verkade lite packad! Mmhm, juicy! Nu blire lite Gossip Girl känsla här. Därför skriver jag såhär för att avsluta:

xoxo // Linda

Lördag.

"Want"s
and "wont"s.Onsdag.

Idag har jag kört moped. Det kändes ovant. Men jag är glad över att den ville starta, eftersom jag ska försöka sälja den nu i helgen. Vet inte om någon kommer vilja köpa den ens. Den är ju trots allt lite rostig, seg och bensinmätaren står på max hela tiden. Haha. Sen har den ju lite repor på sidorna också. Men jag förväntar mig inte att får mer än nån tusenlapp för den... Men är någon sugen på min skitmoppe, så go ahead! Lägg ett bud. ^^Förresten, har bytt min klänning (förra inlägget)... Ville hellre ha den i svart, och eftersom jag var så smart och lät bli att prova den innan jag köpte den, fick jag självklart fel storlek. Men men, nu är det fixat.

Måndag.

Vet att jag sagt att jag ska spara pengar och så. Men jag råkade hamna i Nordstan idag och då gick jag förbi dessa sötnosarna från Rut m.fl. och Sisters. Kunde ju bara inte låta bli att köpa de! Haha... Ingen ångest här inte!


Klänning från Rut m.fl. 129:-
Kjol från Sisters 499:-

Söndag.

Det blev inte så mycket grillat igår, engångsgrillen ville inte tända och inget blev som det skulle. Många berättade att de inte kunde komma i sista minuten. Så det blev en tidig kväll, var hemma runt halv 11 redan.


Lördag.

Städdag! Himla trevligt. Speciellt när det är så fint väder ute. Sen blir det i alla fall grillning i Partille nånstans med några från klassen. Jag läste ut min bok igår för engelskan. Och jag kom på att det är rätt bra att läsa böcker.. Tidigare tyckte jag att det var tråkigt och jobbigt. Men no no! ^^

Fredag.

Känner mig så otroligt tom. Har inget att skriva om. Länkar därför en låt istället...


RSS 2.0