even more

skulle egentligen bara köpa vantar när jag sprang in på lindex idag, men det blev lite till...


taste it


hockey pockey

Var på Frölunda - Färjestad igår med Clara. Vi kom dit precis efter att matchen startat så vi hade bråttom att komma in. Så vi valde fel entré och lyckades komma in genom någon slags lounge till ståplatserna, när vi egentligen skulle ha sittplatser. Sprang runt där och letade efter våran sektion, och efter ett tag fick vi tag på någon slags vakt och pekade och frågade hur fan vi skulle ta oss ända dit upp. Haha. Så vi fick springa ut igen. Gå in genom den riktiga entrén med biljetter som redan varit använda. Gubben i luckan var lite skeptisk, men till slut kom vi in. Sprang upp för alla trappor, nästan högst upp och kunde få våra platser som någon redan satt på! Kallt som satan var det, men verkligen värt det.


Done some shopping

Nej, idag kommer inga bilder upp. Är alldeles för trött för att dra fram kameran och hålla på. Jag har i alla fall införskaffat en hand. Ja alltså en sådan man hänger sina smycken på. I nuläget ligger allting i en enda röra i någon låda. Men när jag fick syn på denna smyckeshand på Indiska, så blev jag sugen på att ha lite ordning i alla kaos. Vi får väll se hur det går med det. Om jag känner mig själv så kommer alla mina armband, ringar och annat istället hänga på handen i en enda jävla röra i framtiden. Men ja, det är väll tanken som räknas... eller?


rammstein

Har spelat monopol (nästan i alla fall), mario party på nintendo 64 och "dansat" luftgitarr till rammsteins "Du hast". Min 5-åriga kusin blir helt galen av den låten. Han springer runt och headbangar och growlar. Kommer nog bli en rocker någon dag. Haha.

ciao


Hur ser du ut på tolvslaget 09-10? no. 2


Hur ser du ut på tolvslaget 09-10? no. 1


Oups.

För bara några timmar sedan skrev jag att det inte finns någon snö. Då tänkte väll snubben där uppe bland molnen något i stil med "Vill dem ha en vit jul, då fan ska dem få en vit jul!". För snö finns det nu, och mer verkar det komma...


Snökaos tar över sverige, världen och alla löpsedlar.

Har precis varit i Kungälv och shoppat dem allra sista julklapparna och slått in dem. Jag hoppas på en ännu vitare jul. "Ännu en snöstorm i västsverige" står det på alla löpsedlar, men jag undrar när den första var. Hur kan man kalla detta snökaos? Det är ju inte enns snö upp till knäna. Jag kommer ihåg när man var liten och det låg så mycket snö på backen att man inte kunde åka till jobb och skolor för att bilen var täckt av snö och inte enns snöplogar kunde ta sig fram. Det kallar jag snökaos. Vore inte helt fel med det tills på torsdag. Så snöstormar är väldigt välkomna. Ja, minsta lilla snömoln också...
 


Lunden

Idag åker jag och pappa till lägenheten för att kolla in vindsförådet och tvättstuga, mäta och grejer. Dem har kommit överens om att han inte ska flytta fören om en månad istället, i början av februari. Så en månad till. Ny kraft....

JUST DO IT

Jag har nog nästan provat alla frisyrer. Jag har haft långt, halvlångt, superkort, brunt, rött, oragnet, blondt, slingat m.m. Nästa gång blir det nog att raka av allt.giftbär och fönsterfrost


APA


Baking like a crazy manDeadhead

Jag har letat efter ringar i jag-vet-inte-hur-länge, och häromdagen var jag på ica och gick förbi tuggummigrejerna vid kassorna. Ja, ni fattar vad jag menar. Så hittade jag jättesöta döskalle-ringar för småpojkar. Jag var bara tvungen att köpa en. Faktiskt helt okej snygg. SÅ nu vet jag avrt jag ska gå nästa gång när jag behöver en ring! Haha.

Avatar

Idag har Avatar premiär. Jag ska till bergakungen och se den i 3D med Hanna. Har sett fram emot att se den väldigt länge. Så hoppas att den är bra! Idag var det julavslutning i skolan. Förstår inte riktigt hur dom kan kalla det för julavslutning... Egentligen är det en städdag. För det var allt vi gjorde, städade.


LINDAS ÖNSKELISTA1. MVG i alla ämnen!
2. Diamantarmband.
3. Att den där idioten som stal min kavaj kommer tillbaka och tackar för lånet.
4. Snö.
5. Headset till mobilen.
6. Att ärtsoppa blir lika gott som det är nyttigt.
7. En bamsehög med pengar, dollar så klart.
8. Att Freddie Prince Jr. lämnar Sarah Michelle Gellar och kommer krypandes till mig....
9. Att Vin Diesel vill passa våra barn, and be my lover.
10. Att IKEA-snubben ger sitt företag till mig.
11. Allt från Make Up Store.

Juligt värre
Idag har kännts som en "sista-dagen-innan-lovet"-dag. Vi har haft både luciamorgon med ett, ehm annorlunda julspel med teater och sång, och pyssel på pedagosigskt ledarskapslektionen. Sedan hade vi CNC, vilket kanske inte är jättejuligt... Jag och Jasmina var flummiga som vanligt, medan Kajsa kämpade på!

Hursomhelst så är det bara 5 skoldagar kvar. Vilket känns sjukt bra! Tyvärr har vi två prov innan vårt lov startar, men det funkar. Städdag har vi också, och om jag hamnar i verkstan igen, tänker jag... Ja, jag vet inte. Men jag kommer verkligen inte bli glad.

Jaja, whatever. Tänkte sluta detta inlägg med att tala om att det där stora lila paketet på bilden är till mig, och alltså inte till dig.


Linda linda lindaaa !

Goaste refrängen! Ni får typ spola fram en minut först bara...


Idolfinalen och calles polisonger... ?

Idolfinalen var jämn! Erik var snäppet bättre, men Calle var åh så mycket coolare. Han har ju förfan polisonger. Okej, jag ska sluta tjata om hans polisonger. Nu tror ni nog att jag har någon slags polingsong-fixering, men så är inte fallet. Herregud, nu handlar ju detta inlägget om Calles polisonger istället... Det var itne riktigt meningen. Hoppas att Calle blir superkänd och släpper massa goa skivor.


Don't take chances, cause you might feel pain.
KURRA-FUCKING-GÖMMA


u know u want it. just get it, get it.Second hand idag vid återbruket. Hittade halvtrasigt nitskärp och pojk-T... Båda för 20 kr/st. Perfect for my plånbok.

you don't know what love is

När otrohet, kriminalitet, homosexualitet eller bråk inte spelar någon roll. När kärleken övervinner allt. När man kan älska någon trots att den personen svikit, bedragit och undanhållt saker för en under en grymt lång tid, att ändå kunna älska den personen och ändå kunna krama den personen och säga "jag älskar dig" och verkligen mena det från botten av sitt hjärta. Det är kärlek.


Nämen durå!


2:a advent

Jag kom på att det enda Carola är riktigt bra på är att sjunga julsånger. All annan skit hon gör är medelmåttig. Och hon har blivit tjatig med alla creepy-kristna grejer hon gjort...


!

Har fått min säng! Jises vilket slit det var att få fast den på bilen, upp den för alla trappor och skruva fast benen. Men det fixade vi. Nu står den där och bara väntar på att jag ska krypa ner i den.

RSS 2.0