Taste it!
Bestämt fondtapet som ser ut lite som det här...


22.01.2010

Sånna tider kommer. Och sedan går dem. Denna tiden är inte längre välkommen. KAN DU INTE BARA DRA! Jag hatar allt idag. Mitt huvud är fullt med hemska tankar. Mitt humör går upp och ner hela tiden. Men det är nog okej i sånna här tider.


Fysikslutprov

Jag fick godkänt på fysikslutprovet. Jag har oroat mig för mitt fysikbetyg hur mycket som helst och varit rädd för att få ig i det ämnet. Men jag fick 21 poäng idag, och godkänt-gränsen var 12! Så jag kommer vara glad åt detta hela veckan.


Mission complete.Bye old header. See you never again.


We all love drama.

Jag ska börja med teater och kanske dans. Har mailat runt till hursatanmångasomhelst teaterorganisationer. Så nu får jag bara hoppas på svar! Det är sannerligen inte lätt att hitta en seriös ungdomsteatergrupp i Göteborg ska ni veta. Men om ni känner till någon så säg till.


Pappas lägenhet

Igår fick pappa tillgång till lägenheten. På kvällen åkte vi dit för att montera lite lampor m.m. Sedan hamnade vi i köket på ihopfällbara trästolar eftersom det i princip är det enda som finns i lägenheten för tillfället, med släckta lampor, drack kaffe/vatten och tittade ut genom fönstret på den otroliga utsikten. Pratade om framtidsplaner. Idag åker vi till IKEA för att köpa köksbord, stolar, duschdraperi och massa annat. Sedan i kväll drar jag hem till Kajsa för att fira Hanna som fyller 19 idag. Grattis!

Ska försöka ta lite bilder på lägenheten idag, som förhoppningsvis kommer upp här snart....

HEY !


RSS 2.0