Helgen tar slut så fort.

 
Var på teater här om dagen, träffade min sötis igår och idag var jag på mysig buffé med mina nära.
Så nu har jag laddat upp inför en riktigt jobbig vecka som kommer att bestå av tenta-plugg, rapportskrivning och allmänt plugg och studier. Samtidigt som jag jobbar sent, så det är dags för mig att hoppa i pyjamasen nu för att gå och na-na så jag orkar upp imorgon! Jag signar ut för idag, ha det fiiint :)

Okej.

Nu sticker jag iväg till min gose, har inte träffat honom på hela veckan. Trist när vi jobbar olika skift hela f#!&ing tiden. Har snart två rapporeter som ska in i skolan, ungefär samtidigt. Synd att jag inte hade kunnat lägga undan lite tid från förra veckan, det hade behövts nu. 
 
Min jobbarkompis är i Sardinien nu, bajs på honom. Jag vill inte heller vara här.
 
 

Sumertime darkness #lanadelray


Dream of Australia

 

Urban Expression Bag

 
Denna mycket vackra bag fick jag hem från Bubbleroom för någon vecka sedan. Hade egentligen beställt en annan väska, men när denna kom hem till mig så kändes det så bra så jag behöll denna istället. Den känns dyr, trots att den inte är speciellt dyr, skinnimitationen är fodrad. :)
 
Men vad trött man blir på deras kundtjänst, jag försökte förklara hur den väskan jag hade beställt ser ut och svarade mig på go norrländska, efter en kort tystnad "Alltså.... Jag är inte direkt någon väsktjej". Nähe!? Varför jobbar du för ett modeföretag då? Vore trevligt med en klädkunnig person på andra sidan av telefonen.  

Love


Pocahontas


More is more.


Feeling green.












RSS 2.0