this planet looks so cute but it's cold

Söndag. Jag sov till tolv åt pizza till frukost. Tårarna är slut sen bion igår. Jag sjunger smala sussies låt. Men jag borde plugga fysik. På torsdag är det teaterföreställning. Det kommer vara roligt. Men jag är lite rädd. Måste prata högt, vilket min kropp verkar vilja vägra. Är i pappas lägenhet, jag har skitat ner massa disk men jag vill inte diska.


Wonderland

Några lagger maskara, blodröda naglar, oranga strumpor och gråmelerade jeans. Vit oversize tischa och svart kofta på det. Med ett skosnöre runt midjan, en hög boll på huvudet och en jävla massa rignar. Ska strax iväg på bio för att se Alice i underlandet såklart.


Töjning

Har börjat töja idag. Innan trodde jag att det gjorde ganska ont. Och för er som undrar... Så gör det ont! Jag vet inte om det är tack vare den eller om det är för att jag i princip inte ätit något idag som jag mår dåligt. Jag har haft huvudvärk halva dan och är illamående... Så nu ska jag tappa upp ett bad och sen gå och lägga mig tidigt.

för i helvete!

Jag blir fan arg när jag ser det här. Vem fan gör nått sånt? Jävla idiot!


Who says I can't get stoned, turn of the lights and telephone?

Idag bakar jag pizza och leker italienare, lyssnar på John Mayer och dansar knäppt. Jag sjunger högt och dammsuger, vädrar huset och tar ett andetag. Känner lite på våren och hoppas på allt. Skriver uppsatser gör jag också, på löpanda band. BAM BAM BAM. Senare idag ska jag till IKEA. My second home.
Ska köpa en hylla som är säsongsvara, så vi får se om den finns kvar, vilket jag hoppas så innerligt att den gör.
Efter det åker vi till pappa och kollar på melodifestivalen.

Who says - John MayerI'm lying here on the floor where you left me. I think I took too much.


Vad tycks?


RSS 2.0