Heartbroken. Yeah, the heart is broken.

Fyfan vilken dag. Nu regnar det också...Lördag.

Idag var jag och pappa på Plantaget i Tagene och köpte ett apelsinträd! Och massa andra blommor som vi ska plantera i nån gigantisk kruka... Det blir säkert fint. Sen ska jag ut och plugga matte i solen. Vilket härligt väder det är idag! Provade även mina nya skor förut, och de är lite för stora..  men det får gå.

Ikväll ska jag till Angered på fest. Petrit fyller 18. :)


Lördag.

Idag har jag gjort blonda slingor. Blev ingen jätteskillnad men, lite. Jag blev nöjd ändå, vilket är det viktiga! Blev lite chockad när jag skulle betala. Att klippa topparna och slinga kostade hela 1200 kronor! Sjukt dyrt. Men de slitna topparna är äntligen borta, vilket är jätteskönt. Så nu kan jag fixa mitt hår lättare... Det var väll värt den antar jag. :P

Now I'm of to robinson!

Tisdag.

I sommar ska jag tapetsera om mitt rum. Men vet inte riktigt hur. Jag vill ha något enkelt så att jag lätt kan matcha och byta färger på detaljer och gardiner m.m. Antingen ska jag ha tre vita väggar och en mellanbrun fondvägg. Eller så ska jag ha nån ljus nyans med ett lågmält mönster. Sen är frågan vart jag ska ha fondväggen...
Ja, shit. Jag får nog tänka lite mer på det där...


Något liknande denna som fondvägg?


Lördag.

Har varit ute och solat hela dagen med Malin idag. Riktigt härligt väder! Ska snart till Clara och kolla på film.  Är det påsk idag eller? Aa, det märks inte i alla fall. Blev ingen påskmat eller blommor eller påskägg eller något. Bara därför blir jag tvungen att köpa kycklinggodis eller något ! 


Torsdag.

Oj oj oj, vad jag har sprungit idag. Haha!  Jag har varit i nordstan, slottskogen, bäckebol, hemma, Majorna (ön!!!), centralen, hos Linn och nu är jag hemma igen. Började med att jag tänkte shoppa. Men det blev inget med det. Istället åkte jag och syrran till Slottskogen för att bara sola och så. Men nej, då spiller jag min glass på hela mig så jag blir sur. Så jag bestämde mig för att åka hem. Men då ringer pappa och säger att han kan hämta oss, men först drar vi till bäckebol för att kolla på soffbord och jag passar på att provsova sängarna på Em-möbler. Tempursängar är ursköna! Somnade nästan bums i affären.

Sedan åkte jag hem åt, fixade mig lite och sen skjutsade pappa mig till centralen, så att jag kunde möta upp Clara för att åka till Vincent. Och där stannade jag i typ 3 timmar eller nått. Sen skulle jag träffa Constaze och Linn för att åka hem till Linn. Det var verkligen väldigt roligt att träffa henne igen. Hon har åkt hela vägen från Tyskland och allt också, bara för att träffa oss. Har verkligen saknat henne.


Constanze och Linn som väldigt gärna ville vara med på bild!

Some moments are just impossible to capture...Satt vid kanalen och åt mjukglass med Hanna, Clara, Kajsa och Emma idag.
Det var väldigt vårigt.


RSS 2.0