mitt nagellack. mitt. inte ditt.Jag har köpt ett jätteblått nagellack, och om jag hade haft en kamerasladd hade ni fått se resten också men nope. Livet är svårt ibland och ni får bita i det sura äpplet ett tag till....


måndag

Åh vad jag önskar att det vore fredag idag. Min helg har gått så himla fort och jag har ju knappt hunnit med något alls. Tiden har börjat gå så fort för mig, det är nästan lite skrämmande. Imorgon ska jag änmäla mig till körskolan... Hoppas att dem har kvar platser till intensiv-kurser.

BATIK

Lindex Shop Online - Väska
Denna ska snart bli min!


Stretcha stigHittade detta mellan inläggen på en blogg, lite roligt faktiskt. Testa här!


ur min hjärna

det här måste fan vara den värsta veckan på länge. men jag är glad över att den snart är slut. har bara ett prov och en redovisning kvar denna veckan. vad länge sen det var jag laddade upp bilder. vad länge sen det var jag tog kort överhuvudtaget. vad länge sen jag shoppade nånting. jag vill ha en sån där mjuk fin tröja som jag såg i tidningen förut. den ljusblåa.... jättefin. fan vad skumt att det snöade förut. det är nog för att isarna smälter. ja och dem smälter ju för att vi gör korkade val. jag vill se en film. så att jag kan skratta. det var längesen jag skrattade från hjärtat. ett högljutt hederligt gapflabb. känns som att det skulle behövas. oj. kom precis på mig själv med att låtsas skratta. väldigt tufft.

Tatuering

Äntligen har jag bestämt mig för hur min första tatuering ska se ut och vart den skall sitta. Vet dock inte vilket ställe som är bäst. Funderar på City tatto eller star tatto... Ska snart boka eftersom köerna är ganska långa på dem bästa ställena. Men det är helt okej, eftersom jag ändå vill göra den efter sommaren så att den inte blir solblekt.

På tal om tatueringar så drömde jag om att jag hade gjort nästan 10 tatueringar på synliga ställen. Och folk runt omkring mig började ogilla mig p.g.a dem. Pappa och mamma var besvikna och pratade om vad dem gjorde för fel när dem uppfostrade mig. Haha. Jag har börjat drömma så mycket konstigt...

How can silence be so loud?


skolaa

Jag sitter i skolan och skriver. Eller inte. Eller jo... Det gör jag faktiskt. Jag skriver ett inlägg på min blogg. Moa glömde att atatcha en file. Och Anna skriver om elsvetsar. Johan gäspar och är töntig.

Jag ser SKF-skylten härifrån den är väldigt stor på nära håll. Men det är nog aska ivägen. Det måste det ju vara för det luktar ju bajs. Fast jag är inte säker, det kanske är Anna som har fisit.


weareyourfriends

Sjukt bra dag/kväll/natt igår! Jag och Malin lämnade sticky runt 2 och fick ta taxi hem... Eftersom vi missade att bussarna och spårvagnarna slutat gå efter 2 på vardagar.


gammaltant

Idag öppnar jag paket, tackar för gratulationer och sminkar mig snyggt, nästan som en katt. Jag dricker rosé och shottar billig vodka. Sen går jag på krogen och visar upp mitt leg.

Fick precis ett staffli, akrylfärger och målardukar. Så om nån vecka ska jag leka konstnär och prata franska. Eller åtminstone säga Oui, för det är i princip det enda jag kan säga. Jag får köpa en svart basker också... Så att det känns mer äkta. Sen ska jag sälja mina målningar i Louvren och tjäna 10 miljoner, ja euro såklart....

dear ear

Idag inkaserades en styck töjning till min samling. hehehe.

drömmar

I natt drömde jag att min bästa barndomsvän dog. Jag var på hennes begravning oh fan vad hemskt det var. Hennes mamma, syster och bror var där. Jag vaknade mitt i natten och storlipade. Det tog ett bra tag innan jag fattade att allt bara var en dröm. Det var jätteobehagligt. Nu tänker jag att det kanske betydde något speciellt. Jag kom i alla fall på att jag saknar henne.


Grrrrymt go


Tyvärr ingen bra bild på den, men pallade inte ta fram kameran...

18
Fyller år på torsdag, så snart blir det tatueringar, krogen och körkort.
Men frågan är om det kanske vore bättre att vänta med tatueringarna tills
efter sommaren så att man slipper ha ett stort plåster pås sig när man solar.


påsk

här sitter jag iklädd en blombukett och väntar på mina kusiner. jag känner mig mogen.

RSS 2.0