malin är här!jag vet att du hatar denna bilden, men du älskar mig ändå. ;)


akuten

det började med att det högg till i högra sidan av min mage på kvällen igår. Tog några alvedon och det gick över efter någon timma. I natt vaknade jag klockan 4 och skrek av smärta, kunde knappt röra mig, spydde lite, väckte mamma och åkte till akuten. i bilen på vägen dit försvinner smärtan. och när vi kommit fram till sahlgrenskas akutmottagning så känner jag mig som ett pshyko eftersom jag helt plötsligt mådde ok. 4 olika läkare tryckte på min mage och det gjorde inte ont. till slut tog dem massa olika prover och kom fram till att min bukkörtel är infekterad. så doktorn gav mig två alternativ, stanna där eller åka hem under 48 timmars observation och komma tillbaka imorgon. gissa om jag är trött nu! tänker gå ut i solen och sova och hoppas på att jag inte får ont igen.


hela jorden snurrar och jag känner det. jag kanske dör om en stund, eller så lever jag imorgon.

drack nästan hela vodkan själv. sprayade håret, inte nice. dansade på scenen. fick ett finger i ögat. trodde att jag skulle bli blind. väntade på spårvagnen utan jacka. är mer förkyld idag och rösten finns inte.

hej

Såg två killar som satt i solen utanför lägenhetshuset och drack rosé och klappade sin dalmatinerhund. Såg jättemysigt ut. Tänkte på alla kvällar i sommar och hoppas att mina blir lika fina. Nu äter jag micropizza... Skulle egentligen köpa färdig pizza, men jag blev plötsligt snål.


RSS 2.0