Min halloween

Det är höst i Göteborg

Det är höst överallt. Löven ligger på backen. Allting känns aningen deppigare, förutom kläderna. För om det finns någonting med hösten som är bra, så är det nog höstmodet. Alla mysiga stickade koftor, jackor och inte minst skor. Jag gillar de höstkvällar när man sitter och myser framför tvn i bara leggins och en tjock kofta. Med tända ljus omkring sig och hembakade kanelbullar framför sig.

                   


Stefani "Lady Gaga" Germanotta

Prova lyckan innan molnen faller

Ska träna pilates alldeles strax. Ska försöka få Malin att vara med. Träning är alltid roligare när man är mer än en. Ska undvika att träna armarna bara, för där har jag redan träningsvärk sen jobbet. Trodde inte att det skulle vara så mycket kroppsstyrka för att sätta lager på skf. Trodde att man hade maskiner och sånt. Det är inte precis ett eregonomiskt arbetssätt dom har.

Nästa vecka har alla höstlov, förutom min klass. Vi ska jobba. Jag vet att alla ni som har höstlov tänker "Åh, det hade jag också velat göra. Jag vill inte vara ledig!"  Men too bad for you. Ni måste vara lediga en hel vecka. Jobbigt för er...


kära hiss

Det är inte speciellt roligt att fastna i hissar. Idag när jag var på väg från skolan till min APU-plats, för att jobba två timmar innan jag skulle sluta. Så var jag lite lat och tog hissen. Jag är livrädd för den där hissen. Men ändå åker jag den. Jag vet, det är konstigt...

"Okej, nu står jag helt stilla. Så stannar inte hissen", tänkte jag när jag klev in. Så jag stod där i mitten av hissen och bara önskade att den inte skulle stoppa. Och självklart! Eftersom jag har en sån satans otur hela tiden så var det precis vad den gjorde. Mellan fjärde och tredje våningen. Jag fick panik. Där stod jag alltså helt ensam i hissen. Så jag tog upp mobilen och letade efter ett nummer jag kunde ringa. Men ville inte ringa någon klassledare eftersom jag skämdes... Man får egentligen inte använda hissen på min skola. Vet inte varför. Men så är det. Så jag började trycka på alla knapparna på väggen. Inget hände.

Sedan letar jag efter ett nödnummer som man kan ringa. Yes. Hittade ett. Ringer ett nummer, och det känns som att det tar flera år innan personen i andra änden svarade. En tjej, kanske i 30-årsåldern, helt jävla sleep-mode lugn. Här står jag fan i en trång liten pytte-hiss, nära att börja hyperventilera eller svimma eller något. Så är hon helt lugn precis som om det inte är bråttom att få ut mig därifrån alls. Ni kanske inte tycker att det är en big deal att sitta fast i en hiss. Men tänk er om ni hade klaustrofobi på det!? Då är det fan inte lätt. Jag blev sur. Och var på väg att ringa den där kärringen igen och skälla ut henne för att det inte gick snabbare. Men då, efter ungefär 35-40 minuter kom en tekniker och hämtade ut mig. När dörrarna öppnas frågar han "Jaså, du satt fast nu alltså? För det enda jag gjorde var att trycka på knappen..."


Kan någon nypa mig?

Kan någon nypa mig? För det känns väldigt overkligt att mamma och pappa går isär. Händer detta på riktigt? Papprena kom igår. Ja, skillsmässopapprena alltså. Mamma och pappa är inte gifta längre. Inte herr och fru, utan numer herr och fröken? Sjukt konstigt och overkligt. Ska på ytterligare en  lägenhetsvisning på söndag. Den förra, som han la förstahandsbud på, steg priset på jättemycket. Så det blir inte den. Hoppas att han hittar en snart. Så att det blir överstökat nån gång.


Mary-kate Olsenlegolas-bonden

Jag   -    "Du vet att du ser ut som en bonde?"
Malin - "Heä heä heä (hennes skratt asså...)  en Legolas-bonde."

Söndag

Ska snart iväg på barnkalas. Min kusin fyller 6 år. Borde egentligen plugga mer matte. Har omprov imorgon...


alice dellal"Zlatan bör bli staty i malmö"

Mestadels finns det statyer på kungar och andra stora historiska personer. Zlatan kanske är en legend. Men att göra en staty av honom verkar lite skruvat. Vem vet det kanske är framtidens historiker - kändisar och idrottsstjärnor. Våra kungar gör ju inget storartat idag och våra politiker är inte tillräckligt omtyckta av hela svenska folket, för att bli avskulpturerade. Om 50 år kanske en avbildad Johan Palm eller Kisse står på stockholms gator.


Okt. 3, 2009Säg inte till mig vad jag ska göra. För jag är så sjukt trött på att passa in i alla led. Säg inte till mig vad jag ska göra. För jag är så trött på dina ideal. Säg inte till mig vad jag ska göra. För du är inte perfekt.

outfitKavaj, linne, nagellack, klocka och skor - www.urbanoutfitter.com
"Jeans"  - H&M
Örhängen - Vivianne Westwood (urbanoutfitter)
Rosabandet - Lindex

Här sitter rubriken i vanliga fall

Jises vad dålig jag har blivit på att uppdatera. Får fan se till att bättra mig!

APU:n har börjat. Nästa vecka jobbar jag tidigt skift. Börjar klockan 6. Aa, vid den tiden går jag upp i vanliga fall när det är skola. Så detta innebär no makeup, no "fleratimmarförattväljakläder", no slow-eating och inget jävla snoozande. Jag har blivit kungen av snoozning. Det är sjukt. Nu mera får jag ställa klockan på 5, för att jag annars snoozar bort all tid (när skolan börjar 8, tänk nu när jobbet börjar  6! jäävlar säger jag bara ^^)

Har även fått min första feta lönespec. Okej, nä. Den var inte fet. Men fetare än vanligt eftersom jag aldrig fått någon tidigare. Fråga inte varför jag valde ordet fet, för jag har själv ingen aning...

Idag var jag på bio med clara. Vi såg "Min feta grekiska semester". Den var faktiskt ganska rolig! Fast ettan var ju såklart bättre, men så är det ju alltid.

Var även på IKEA idag och shoppade en fotölj, spegel, ljus och lite sånt. Så nu är mitt rum inte lika tomt längre! Köpte även nya svindyra lakan från hemtex. Kom hem, bytte lakan, blev sur. Det var typ fel röda färg... Så det var lite fail. Betala 349:- för skiiit!  Jaja, I will survive anyway i guess.

Har kommit på att bilddagboken är skit. Så där kommer jag antagligen inte lägga upp fler bilder i framtiden. Kanske ta bort mitt konto inom kort...

Nu tänker jag gå och lägga mig efter en smått stökig dag. Sleep tight, hallonpaj. Ja, jag är inte precis känd för att vara en bra rimmare...


RSS 2.0