lookalikes ?




Folk säger att jag är lik tove från idol. Men nah, inte direkt. Eller?


bloody hell

Så jävla fräsch va. Hade cnc och var deppig av någon anledning. Övningskörde flera mil och åt fiskpinnar. Tyckte att family guy är fel och att det regnar för mycket på Göteborg. Ville ha en klocka som går snabbt och en miljon på banken. Vill köpa julklappar, men det är tydligen inga som vill ha. Tycker att det mesta med landet lagom är armsvett och vill hellre vara i NY.



I'd rather go ballistic than killing time with you


yo dawg


jul på liseberg

Om det inte finns snö på marken så är "jul på liseberg" överskattat. Okej dom har tomtar och sockeräpplen och krims. Men det är ju inte jul. Trots all mysig belysning och fontäner och grejer, så är det inte någon big deal, som McDonalds skapare skulle ha sagt...

Hur som helst, så ska jag dit idag. Hoppas på att spökhuset är öppet! Lotta kommer dit, så jag kommer få trängas med massa rullatorer(?) och löständer. För det är väll ändå ingen under 60 som frivilligt går dit!? Om det är ett barn under 10 så är det väll okej, för dom vet inte vad som är okej och inte.


die schule

Clara dog. Det var otrevligt. Inte blodigt eller nått. Det sa bara BANK.
Vi kom på att man ser lite konstig ut på kort när man är död.


filling up with premium petrol like a crazy man.


Pappa har köpt lägenhet!

Var på visning igår och han fick erbjudande om att köpa den direkt. Innan dom riktiga visningarna. Så det gjorde han. Den ligger vid redbergsplatsen, högt uppe på en backe. Fjärde våningen med utsikt över halva stan! Helt underbar. Väldigt charmig. Och jag kan knappt vänta tills pappa får flytta in och man kan börja fixa med lägenehten. Måla om och inreda och ja allt det där. Kan inte uttrycka mig i ord för hur glad jag är!

you won't sweep me off my feet

Idag var mys! Bortsett från skolan då såklart. Jag och mamma köpte pizza och kollade på sex and the city och drack cola. Mamma är grym. Jag älskar henne.


Lägenhetsvisning nr: I don't know.

Dags igen. Bara att dra på sig kängorna och dra. Le också, det är viktigt... Denna gången är det i munkebäck nånstans.

oh la!





FIVE FAB




Fem bra bloggar helt enkelt.







Curtis Yu               Elin Kling                Caroline        Anna Lengstrand     Juan Cocco


new stuff. buy stuff. just get it. i know u know it. it's perfection.


I natt har jag åkt inlines med markoolio

Ja, han var riktigt trevlig. Ganska tyst av sig. Han sa faktiskt inte ett enda ord. Han ville ha min innebandyboll, men den försvann. Sedan åkte vi ner för en jättebrant backe, samtidigt som vi höll i två cyklar. Det gick fort.

Jag har knappt sovit i natt alls, max två timmar. Min klocka ringde runt 6 och jag kände att det inte fanns någon mening med att gå till skolan. Har ont i halsen och mår illa. Så idag har jag inte gjort mycket alls. Fick nästan fruksot på sängen(!) och så har jag bara kollat på tv/spelat swords and sandals 2! Haha. Mm, och ätit bullar. Nu ska jag snart gå och kolla om jag har feber. Sen ska jag sova...


RSS 2.0