"My super sweet 16" i Sverige

Tänk om man kunde vara med i "My super sweet 16" utan att vara fruktansvärt bortskämd. Jag tror inte att det går. Då alla som har rika föräldrar brukar vara dryga. Tänk stureplansbarn - tjejerna med märkesväskan som kostar mer än en normal människas månadslön, hårförlängning och lösnaglarna som aldrig hinner se slitna ut och som har kreditkortet som går varmt på massa onödiga saker utan att tänka sig för. Eller killarna med backslick, klockan från vita huset och den "rätta" dryga stockholms stämman. Jag tror inte att dessa människor är lyckligare än några andra. De kommer aldrig bli glada över lite extra cash eller lära sig att uppskatta mindre saker. Deras ribba ligger högre än andras.

Tänk om "My super sweet 16" skulle komma till Sverige. Skulle ni kunna se Prins Philip eller Prinsessan Madeleine i det programmet? Hade varit ganska roligt...


Kommentarer
Postat av: Kristin

besök gärna min blogg :)

2009-08-09 @ 13:32:09
URL: http://expooosed.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Ja alltså, vissa som är med i det där är ju helt lost ^^ Skriker å slår sönder söker över att de fått två supersnygga begagnade bilar istället för en sprillans ny.. :P Helt stört tbh!

2009-08-09 @ 14:00:40
URL: http://nat0.se
Postat av: Sidney the singer

Nemen åhh, tuusen tack för din komplimang.. det betyder mkt ska du veta!=)=)=)Detta inlägg va verkligen bra skrivet, det e verkligen sant!! När man inte kan uppskatta dom småsakerna här i livet så har det gått för långt!!

Tack igen, KRAM!

2009-08-09 @ 23:31:03
URL: http://sidneey.blogg.se/
Postat av: - H*

- nä gud vad fult !

2009-08-09 @ 23:46:39
URL: http://finest.se/hodamerei

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0