Tisdag

Som ni säkert vet så sommarjobbar jag just nu på en högstadieskola, som vaktmästare. Jag får väldigt olika uppgifter hela tiden, har varit mellan allt från att städa akvarierum till att möblera om lärarrummet. Idag skulle jag och Robin byta höjd på ett par hyllor i lärarnas rastrum. Något av det första som jag la märke till var att de inte hade en enda trästol. De hade sköna fotöljer, soffor och tillochmed en massagestol. Inte en liten sådan utan en riktigt maffig med tillhörande fotdel. Som säkert kostat runt 10-15 tusen. Sen klagar skolan på att vi inte har pengar till kopieringspapper och skolmaten är skitkass. Eleverna får sitta på halvtrasiga trästolar med inristningar som "På denna stolen ligger det bajs" eller "Horunge". Okej, det kan man inte skylla lärarna för. Men är det inte konstigt att lärarna skäms bort med "lyxsaker" som kaffemaskin, massasgestol och mer än 3 mikrovågsugnar? Medan eleverna får nöja sig med mycket sämre saker. Eleverna som går på den skolan är ändå runt 14-16 år gammla, och lärarna tycker inte att de kan hantera en soffa i uppehållsrummet? Inte konstigt om elverna beter sig som barn om de blir behandlade som det. Trots att det är lärarnas arbetsplats så spenderar ju faktiskt eleverna lika mycket tid i skolan som de gör. Jag tycker att rektorn eller vem det nu är som bestämmer ska prioritera om lite....


Förbjuda gatumusik i Göteborg?

Från och med den 1 juli förbjuds gatumusikerna i centrala Göteborg, mellan vissa tider. Jag tycker att gatumusik är charmigt. Det är en del av Göteborg. Det borde inte förbjudas. Vissa gatumusikanter är bättre än andra, men borde verkligen all musik förbjudas? Pga att någon butikspersonal stör sig på den?

Jag tycker inte att man ska förbjuda musik.





Här kan du skriva under protestlista.


Mitt rum?

Satt och klistrade med lite bilder. Och såhär kan jag tänka mig att mitt rum ser ut.


Söndag

Jag solade vid havet igår, utan solskydd... Men med kokos olja, som jag trodde hade solskyddsfaktor. Så nu har jag bränt mig i ansiktet. Inte så farligt, men vågar inte vara utomhus idag ifall det skulle förvärras. Så nu har jag städat mitt rum i några timmar (ja, timmar. så stökigt var det...) medan resten av familjen åkt ut för att sola idag igen. Känner mig som askungen... Fast nä,det är ju fan mitt eget fel.

Jag har kollat mer på tapeter och har kommit fram till att det är jättesvårt att bestämma mig. Jag har varit runt i ganska många olika färgaffärer, och ju fler jag ser desto svårare blir det för mig att bestämma mig. Just nu överväger jag att ta en ljusguldglansig tapet med en mönster som är ganska otydligt. Och till de ljusbrun/nogatbruna helfärgade väggar. Samtidigt som jag gillar det så gillar jag det inte... Herregud, jag kommer aldrig kunna bestämma mig.

Shopping från i fredags...



T-shirt 99:- Gina tricot
Skinnimitationskjol H&M 399:-
Armband 79:- Gina tricot
Axelbandslös klänning 299:- Gina tricot


Turbo - världens goaste katt


Lördag


like it.


söt


Onsdag.

Dagens planer:

- Äta upp glassen
- Fundera på att klippa gräset för att sedan bestämma mig för att inte göra det.
- Istället byter jag om till bikini och går ut och solar.
- Solar
- Solar
- Solar
- Kanske somnar i solen
- Vaknar, tänker "Helvete, vad är klockan. Dags å fixa middag."
- Går in, byter om, fixar thaimat
- Äter
- TV
-Träna
- Bada
- Duscha
- Sooova tidigt.




Ska upp kl halv 6 imorgon. För att jobba en längre dag än vanligt. Därför ska jag sova tidigt, som jag säger hela tiden men aldrig gör. Fast idag ska jag göra det såklart... Haha. Imorgon ska jag till ett dagis och sätta tillbaka alla grejer vi tog ner förra gången. Det kommer ta riktigt lång tid. Synd att man inte får övertidsbetalt.





Två flugor i en smäll? 
Passar på att lägga in en outfitbild.
Och ja bilden är fixad i paint,
eftersom mitt stökiga rum såg alldeles för stökigt ut på bilden.

Klänning, Lindex 499:-
Skor, Din sko 399:-
Jacka/bolero, gammal... från monki kanske?

Söndag.

Det regnar ute. Kolla bara bilden där nere, översvämning! Gatan utanför mitt hus var täckt med minst 30 cm vatten. Sen åskade det, så det slog ut en blixt genom vårt eluttag här hemma. Snacka om att jag blev livrädd. Hela rummet lystes upp och så började det lukta bränt. SJUKT var det.


Glad midsommar var det va?


Fredag - midsommar

Okej, panik. Jag har inga kläder. Eller jo klart att jag har kläder. Men inga som jag kan ha på mig idag. Allt sommrigt ligger i tvättmaskinen. Hinner inte torka tills ikväll. Vet inte vad jag ska göra.... Det jobbiga är att mamma har tjatat på mig om att hänga upp det i 3 dagar nu. Men av någon idiotisk anledning har jag inte gjort det.

Kolla vilken snygging jag cammade med ;)


Torsdag.

Jises, vad underbart. En ledig dag imorgon. Jag får sova hur länge jag vill. Göra vad jag vill. Och äta god midsommarmat, träffa någon släkting kanske och festa. Midsommar är en bra dag. Speciellt när man har ett trist jobb, med västragötalands lägsta lön. Nu är det i alla fall bara 2 veckor kvar. Sen kan jag göra precis vad jag vill. Bada till exempel. Som jag har tjatat om hur mycket som helst.

Idag har jag lagat skolans stolar och fyllt på med stolar i klassrum där de saknas. Riktigt kul...  



Jag vet, ni älskar mina "no life"-pics.


om du dör, då vet jag inte vad jag gör.


Måndag.

Första dagen på sommarlovet. Gick upp klockan sju. Kom till arbetsplatsen och fick börja med att göra rent hela akvarierummet. "No problem", tänkte jag och skuttade upp för trappan till fiskarna. Då jag till min stora förvåning såg akverie-sten/grus/växter ligga över hela golvet/diskbänken/hyllorna, ja över hela rummet i en enda stor röra. Tror att jag höll på där inne i typ 3 timmar. Sen fick jag gå runt i hela skolan och tömma pappersåtervinningar i nån jättetunna. Den var väldigt tung, but me and my big muscles can do anything...

Nu ska jag ut och sola!


Varning för lillen till höger, han bits!

Söndag.

Nu ska jag leka vaktmästare på Himlaskolan i 3 veckor.


Fredag.



Bli medlem här så är du söt! :P

Torsdag.

Imorgon är det sommarlov. Fyfään va skönt! Fast först är det i och för sig  jobb som gäller i tre veckor. Men det är ändå bara 5 timmar om dagen och jag kan typ sova tills jag ska jobba på morgonen eftersom det ligger så nära. Annars så har jag typ inga planer, så kom igen och idéspruta. Haha.

Tisdag.

Idag hade jag rundvandring på hela SKFs område. Det var seeeegt som satan, men ändå bättre än att sitta vid skolbänken och somna till Kristinas tjöt. Vi var tvugna att ha på oss arbetsskorna. Och dagen i ära hade jag inga strumpor på mig, hade glömt att vi skulle ha "studiebesök" som de kallar det. Så nu har jag en stor blåsa på foten... Inte kul alls.

Kom på att jag nog faktiskt ska gå lumpen när jag gått ur gymnasiet. Det är ju rätt "macho" så det vore kul att prova om man klarar av det. Sen är det väll kanske inte helt fel att ha i sitt CV när man söker jobb.



Testade mig på www.officer.nu och fick hyffsat resultat faktiskt. Lumpen nästa?


Lördag.

Grattis alla jävla studenter! Igår var jag och såg när min syster "sprang ut" och stack iväg på flak och grejer.
Man får nästan ångest av att tänka på att man har hela 2 år kvar... 2 ÅR!!!   Alla såg så glada ut och jag kände mig som nån outsider. När jag stod där och fotade som en galning. Men det enda som kom med var typ baksidorna på folksamlingens stundentplakat. Då var det bara att ta fram armbågarna och hugga sig fram. Av 470 bilder blev kanske 100 st på Malin, 50 st när hon inte blundar och 10 st som inte bara halva huvudet är med. Det var trångt, jobbigt och man såg i princip ingenting. Lyckades dock trycka mig allra längst fram, hade minst 5 armbågar i ryggen och fick stå tryckt mot nån  stackars liten gubbe. Jaja, att kolla på studenttagning på mimershus är ingenting som jag tänker göra om.


Torsdag.

Jag är sur. Och jag har all rätt att vara det. Jag är trött på dina onödiga kommentarer. Enligt mig är det inte vänskap. Du får fan börja tänka på hur du uttrycker dig och vad du säger... Annars lär jag försvinna. 

Onsdag.

Var hos farmor idag, på kyrkogården. Det är sjukt hur fort åren gått. Och jag saknar henne fortfarande. Jag saknar henne så att det gör ont. Jag saknar den tid med henne, till och med den sista på sjukhuset. Jag undrar hur allt hade varit om hon fanns idag. Allt har blivit så konstigt.

What time is it? - SUMMER TIME!










Idag har jag köpt sommarkläder. Kanske lägger upp bild på de senare. Eller så gör jag det kanske inte...

RSS 2.0