Cirkus

Nu ska jag på cirkus. Lillkusinen är med och ska göra några trick!

Tatuering nästa

Pallar inte blogga längre typ. :( Det är ju synd för alla er som stalkar mig på bloggen. Men här kommer ett inlägg i alla fall.

Jag vill ha en tatuering. Jag kom på att det inte är särskilt långt kvar tills att jag fyller 18, så jag har hittat en som passar mig. "Per aspera ad astra" ska det stå. På antingen handleden, ankeln eller nacken... Men det blir nog handleden trots infektionsrisker och skit. Det är latin och betyder "Till stjärnorna genom svårigheter".

Onsdag tror jag...

Ska på lägenhetsvisning om någon timma. Känns väldigt konstigt och lite deppigt.

Liseberg

Jag och Clara var på liseberg i lördags. För att se lillasyster. När dom spelat klart gick vi mot höjdskräcken, vi märkte inte att dom höll på att stänga fören vi kämpat oss upp... Ja, kämpat! Vi sprang upp på fel sida av rulltrappan. Hihi.

När vi kom dit märkte vi hur jävla läskigt det kan vara på en nöjespark. Kolla bara!


.

jag orkar inte mer.

När du gråter

Jag hatar när du gråter. Jag menar inte att du ska sluta, för jag har hört att det är bra. Men när du gråter känner jag mig så liten. Det gör ont att se dig ha smärta i hjärtat. Du betyder så jävla mycket för mig.

Torsdag

Har haft två matteprov denna veckan. Ena om polynomer och det andra om logaritmer. Inga enkla grejer faktiskt. Ibland önskar jag att jag valde estetprogrammet. Men å andra sidan, så hade jag inte fått lön i så fall.
Imorgon ska jag på bio, med Hanna, Clara och Kajsa. Ska se "Flickan som lekte med elden". Män som hatar kvinnor var ju skitbra, så jag hoppas att denna är lika bra.


Gratis-fashion

Fick mitt andra presentkort från Gratis-fashion! Hundra kronor på KICKS, inte helt fel. :D

This is new New York, theese streets make you feel brand new.

Ska snart iväg och klippa mig. Funderar på att klippa kort, á la page. Men jag är nog för feg för det. Får väll se. Ska hoppa in i duschen nu i alla fall. Sedan ska jag nog plugga lite matte. Logaritmer är kuuul...


Jag behöver en hund.


<3

idag är allt uppochner. och det kommer nog vara det en tid framöver. så ta det lugnt med mig.

Tiden i högstadiet

Shit, idag har jag fått en massa flashbacks från småskolan. Allt skvaller och skitsnack, mobbing och elakheter man varit delaktig i. Pressen att passa in, fast man knappt vet vad det innebär. Mitt starkaste minne från den tiden var att vi tyckte att vi var skitcoola för att vi umgicks med niorna, när vi själva gick i sjuan. Jag var kär i en av dom och lite korkad. Vi tyckte att det var coolt att hänga på sjövallen och bli fjortisfull med moppepojkar och att röka...


Luktar som en man

Ja, alltså inte en sån där fet gubbe som sprungit upp för en hundratals meter lång kinesisk trappa, så att man kan känna hans stank från flera mil. Utan en sån där snygg, vältränad kille som jobbat i en bilverkstad hela dagen - utan tröja! Mm, jag luktar alltså olja. Och då kanske ni undrar vilken bil det är jag meckat sönder...

Men det är faktiskt inte en bil utan en motorsåg. Jag har sågat ner en massa träd. Och anledningen till att jag luktar olja är för att den helt plötsligt bestämde sig för att gå sönder. Den började ryka och luktade bränd motorolja... Självklart var det inte mitt fel, utan den jävla motorsågen som inte ville funka riktigt.

Min syster ska bli volontär på en flyktingförläggning och jag ska bli bra efter lumpen.

Ja, vi är helt enkelt dom perfekta systrarna. Vad ska jag säga? Så enkelt är det bara.


dag 2 redan failat.

Mitt "löfte" har redan brutits. Har inte pluggat något alls idag. Men jag antar att jag bara har en paus. Hehe. Imorgon ska jag plugga... Lovar.

Idol 2009

Idag börjar Idol. Skitkul. Så självklart kollar jag på det!


knäppa reklamer


Inte jättelångt ifrån ändå....


håller mitt löfte - dag 1!

Sitter och pluggar ellära. Ja kanske inte just för tillfället, eftersom jag skriver här. Har prov på hur man räknar ut Volt, ampere och ohm i serie- och parallelkopplingar imorgon... Vilket jag inte hade en tanke på i fredags, så jag glömde böckerna i skolan. För hoppningsvis kommer det gå hyffsat bra ändå. Det är inte direkt ett jättesvårt ämne...

Känner dock hur jag mycket hellre hade lagt skolböckerna åt sidan och kollat på project runway avsnittet som syrran spelat in. Eller att läsa min gynningbok.

Men nej! Nu tänker jag bli bäst på det här. Ciao.

KUA

Saknar det faktiskt lite. Men bara lite...

kedjor

Kommer ni ihåg dom där kedjorna som man hade i fickorna på 90-talet? Jag hittade mina sånna här om dagen, och nu funkar dom skitbra som armband.


Gissa vem?



Svårt att tro att det här är Carolina Gynning.


Partier

Imorgon ska jag och Toni hålla en redovisning om Sveriges olika partier!
Har jobbat ganska mycket med detta nu. Så jag hoppas att det går bra!


japp!



Nu ska jag börja ta tag i skolan. Jag ska bli mer rutinerad. Jag pluggar aldrig inför prov. Och det börjar märkas på mina provresultat. Time to step it up.

Mys!

Vore inte helt fel att ha en sån här stickad halsduk i vinter. Ser riktigt mysig ut! Dessutom kostar den bara 99kr och finns i 5 olika färger.


herregud. va jag bara inte orkar bry mig mer.

Ja. Jag orkar inte bry mig mer. Jag kanske är för svår för dig. Jag vet inte...


KENZA



Satan vilken snygg klänning!





The jacket


Här är jacken. Men på bilden ser den ganska glansig ut, vilket den inte är egentligen.


Det du!


Shopping

Jag har shoppat så jag har ont i fötterna. Tyvärr blev det ingen skinnjacka med ludd. ^^
Istället blev den en vanlig svart biker-modell. Egentligen var det meningen att jag skulle köpa en varm vinterjacka. Men så blev det ju inte riktigt. Jag köpte även en svart transparent tunika/klänning med silvernitar på. Skitsnygg om du frågar mig... Jag köpte den ju trots allt. Köpte även skor, med sisådär 8 cm klack? Ja, galet. Jag kommer bli 190. Men spela roll... Jag är ändå redan längre än killarna.


me like



Jag vill ha en skinnjacka med ludd...
Denna kommer från Acne.

www.weheartit.com

Konstigaste sidan jag sett på ett bra tag... Men får man inspiration? Javisst.


Igår

Filmen var bra. Har aldrig sett sånna verkliga skjutscener. Svårt att beskriva. Men det var en väldigt väldigt bra film. Och ja, Johnny Depp är precis lika snygg i denna film som i alla andra han medverkat i...


Public enemies

Nu ska jag skutta iväg och se public enemies. Ska försöka att hålla humöret uppe... Hoppas att den är bra!


Skitdag

Skittrött. Skitfysik. Skitregn. Skitgråt.
INTE skitbio hoppas jag.


Han är antagligen också skittrött...


Seriöst, skärp er!

"Veckans höjdpunkt - 41 vänner har farmville"
Eeeh. Ja alltså det är lite sjukligt. I skolan på rasterna kutar alla till datorerna för att skörda, eller "harvesta" och "expanda" som dom säger... Ibland "adoptar" dom tillochmed en ko. Ja det är skit. För mig betyder det att rasterna är tråkiga. Enda tiden i skolan som borde vara rolig blir trist tack vare detta spel. Så skärp er! Sluta spela farmville.




svein flu har kommit till stan

Ja, jag vet. Det är ett jävla tjat om svininfluensan. Men samtidigt känner jag att man vet väldigt lite om den. Det enda man hör från media är att det är farligt. Och att 2 personer har dött i sverige, hittills. Men vad är det egentligen, hur vet man om man har det och hur kan man undvika att smitta andra?

Jag har hört att om någon av familjemedlemmarna i en familj blir smittad av sjukdommen. Så måste alla i familjen leva i karantän ett tag. Det är väll ändå att överdriva en aning? I och för sig så vet ju ingen riktigt hur farlig den är. Den verkar ju bara vara riktigt farlig för personer i 30-40 årsåldern.


tålamod? inte det minsta...

Jag vill ha mina reslutat på det där läplighetstestet jag gjorde igår. Jag kan inte vänta. Vill vet det nu. Ja, NUUUU alltså. Nu nu nu nu.... Fan. Undrar hur lång tid det tar. Jag hatar att vänta.

h&m, good job.



H&M blir bara bättre och bättre...

Tipseydipsey

Jag har äntligen hittat en maskara som jag gillar. Jag har ganska korta ögonfransar, eftersom jag klippte av dom när jag var liten. Så de har inte växt ut till full längd... Så trots mina korta lashes så har jag hittat en maskara som gör de fylliga och ger dom lite mer volym än andra. Den heter Lancôme Hypnôse Drama, och har en böjd borste. Finns i alla KICKS butiker och den blir din för 280 kronor. Definitvit min nya favorit.


loooove it

herregud. jag känner för att gråta. så fina är simon norrsvedens låttexter. första gången en låt verkligen berört mig. jag tänker knarka denna skivan i två veckor. minst.

skolan, prov och sånt

Allstå. Prov är inte bra. Man hårdpluggar några dagar innan, sedan skriver man provet - slut.

Sakerna som man just matat in i huvudet försvinner, åtminstone halvt, ur huvudet. Så det känns meningslöst att ha prov. Okej läraren ska se hur mycket man kan bla bla bla.... Zzz..ZZzzzZz... typ.

Det kan dom väll se på lektionerna? Det jag visar på provet är att jag lärt mig det jag ska just den stunden. Om vi skulle ha samma prov 2 månader senare, så hade det varit mer intressant.


ta det lugnt med mig

jag ser att dina handleder ännu har en len hud
dom har skonats ifrån vassa knivar, pojkar och en arg gud
                                                                                 -   simon norrsved


Madonna

Skulle vilja säga modemiss, men det räcker inte för att uttrycka hur hemsk denna outfitten är. Okej, hon är inte precis känd för sin goda klädsmak. Men hon måste kunna bättre än såhär!


Pliktverket

Idag fick jag brevet från pliktverket, om att göra ett lämplighetstest för lumpen! :D


skola

Sitter i skolan och tycker att det är skitkul.



Här får du en bild på Reinfeldt bara för det...

RSS 2.0