Smakprov


finally

YEEEES. Äntligen har jag införskaffat ett par nitar. 80 stycken för att vara exakt. Så nu har jag lite att göra ett tag... Hinner antagligen inte klart idag. Men kanske imorgon?  Jaja, Vi får se. Det är ju trots allt 80 stycken, och dom är väldigt små. Har inte hittat en bra tång heller. Så jag får la leta vidare nu. Bilder kommer när den är klar! Jises, jag måste gå och leta efter den där tången. Kan knappt bärga mig tills jag får börja fixa.

<3


Vill ha



Väska, gina tricot.
Skor, Din sko.
Armband och Örhängen, Lindex.
Linne, Lindex.
Pälsväst, H&M.

Shoes<3


Längtar!

Snart är den här. Kate Moss nya kollektion för Topshop. 2 September smäller det. ;)


Ååååh!

Jag kan varken se min statistik eller lägga upp filmklipp! Det suger ju änna liiite.

Skvaller

Har ni tänkt på hur mycket i vår omgivning som egentligen är så jävla ointressant? Som nyheter om kungafamiljen, eller att Silverstedt har nya silikon. Skvallertidningar skriver massa skit. Men dom säljer bättre än många vettigare tidningar. Som Se&hör - Varför bryr vi oss egentligen om allt vad det nu är dom skriver. Varför ska jag veta att Beckhams har krisat? Det är ju faktiskt ointressant. Det påverkar ju inte mitt liv att jag får veta att Lohan har supit en gång för mycket igen. Eller att Anistons kärleksliv är kaos.

Så varför bryr mig och betalar för att läsa om något tjaffs som inte gör ett fotspår i mitt liv.


Det är trist att jobba, så jag sitter och joddlar.

Sveriges väder är sämst. Regn ena stunden, sen sol, sen åska, sen regn... Jaja, whatever det vet du med.

Jag måste plugga fysik idag. Det är svårt och jag drar mig för att göra det. Att räkna ut friktionstalet, kinetisk energi och mekanisk energi är inte min grej. Min grej är att måla. Att vara kreativ. Och jag ångrar att jag inte tänkte mer och lite till på att välja en bild och formgivningslinje från början. Men SKF är inte fel. Det är väll egentligen okej. Men vad kommer jag bli? Jag hoppas att jag inte ger upp halvvägs.


gorillllllala



okej.. den funka uppenbarligen inte... här är en länk i stället....

http://www.youtube.com/watch?v=4fzZZ35Uz_Y

Tipseydipsey!

Volymknep!
Om du har svårt att få volym i håret, så har jag just the knep for you! Sätt upp det med två "bollar" ganska högt upp på baksidan huvudet. Spraya med Elnette och voila. Om det inte räcker, kan du även föna håret uppochner med volymkräm eller mousse i hårbottnen. Själv gillar jag Schwarzkopfs serie "Osis +".


NRJ in the park

Bilderna från NRJ in the park på Liseberg. En vecka sena, men hellre sent än aldrig.


ROLE MODEL


Ett inlägg som du antagligen inte förstår

26 Augusti. Kvällen då min dagbok brann. Det jag skrivit där skulle antagligen få min farmor att vrida sig i graven. Jag ville aldrig läsa den igen. Det var en bok där jag samlade allt det dåliga. 8 nerskrivna år, mestadels av osäkerhet och svek, är borta. Jag känner mig lättare än någonsin förr. Det är inte ett sätt att försöka glömma det som hänt, det skulle jag aldrig vilja.

NRJ in the park!

Igår var jag på Liseberg för att se NRJ in the park, främst för dead by april. Dom är grymt bra live! Blev faktiskt lite förvånad... Försökte ta bilder med den lilla kameran, men zoomen är inte överdrivet bra. Lyckades hur som helst få några bra bilder, som antagligen dyker upp här inom kort.
 

Gud

Jag kan bara inte fatta hur man kan tro så starkt på en nötpåse? Eller vad är det folk snackar om? Billig är han i alla fall...


!

jag läste precis att det är lika farligt för levern att dricka läsk eller juice som vad det är att dricka alkohol!

malins dator

jag sitter vid malins dator. hon kommer nog bli arg nu..

flummig eller bara idiot.

här sitter jag och letar efter något. jag vet inte vad det är. känner mig aningen snurrig. tänker på imorgon och skolan. schemat ser inte särskilt roligt ut. jag hade mer än gärna bytt mitt liv med någon smart människa som inte har något problem var det gäller skola. ska nog leta vidare på blocket.

shopping shopping...


Denimleggins från Lindex 199:-

Djurmönstrad tröja från Lindex 199:-

Kofta från Gina Tricot 349:-

"Skinnkjol" från MQ 599:-
 
Kavaj-bolero från MQ 399:-

Sjal från MQ 129:-


2 äggkoppar 99kr/st

kamerabilder...


Onsdag

Jag och syrran åkte och shoppade. Först till freeport sen till backaplan. Det slutade med att jag kom hem med båda händerna fulla av påsar. Från gina, MQ, iittala, lindex m.m. Jag hann bara komma hem och äta, innan jag skulle iväg igen. Nu till Götaplatsen. För att träffa Hanna, Clara, Denise, Catia och Tim för att se Hammerfall.


Veronica maggio

Idag har jag varit på kulturkalaset med Clara, Hanna och några till. Såg Veronica Maggio, och jag måste erkänna att jag tyckte att hon var bra. Gillar inte hennes musik i vanliga fall, men hon var bra live. Enda nackdelen med hennes uppträdande var väll hennes dans, om man nu kan kalla det så... "luftjuck" är väll kanske ett ord som beskriver det aningen bättre. Hur som helst så var det bra!


Åkte hem runt 8 för att ha filmkväll med syrran som typ aldrig är ledig och har tid för mig längre. Hehe. Vi såg "Watchmen". Det är nog den konstigaste film jag någonsin sett. Vid flera tillfällen tänkte jag " Ooookej nu är jag helt lost. Vafan handlar denna filmen om egentligen?" Slutet var konstigt. Början var konstig. Handlingen och filmen över huvudtaget var väldigt underlig. Det är definitvt inte en film man kan se om och om igen...


"My super sweet 16" i Sverige

Tänk om man kunde vara med i "My super sweet 16" utan att vara fruktansvärt bortskämd. Jag tror inte att det går. Då alla som har rika föräldrar brukar vara dryga. Tänk stureplansbarn - tjejerna med märkesväskan som kostar mer än en normal människas månadslön, hårförlängning och lösnaglarna som aldrig hinner se slitna ut och som har kreditkortet som går varmt på massa onödiga saker utan att tänka sig för. Eller killarna med backslick, klockan från vita huset och den "rätta" dryga stockholms stämman. Jag tror inte att dessa människor är lyckligare än några andra. De kommer aldrig bli glada över lite extra cash eller lära sig att uppskatta mindre saker. Deras ribba ligger högre än andras.

Tänk om "My super sweet 16" skulle komma till Sverige. Skulle ni kunna se Prins Philip eller Prinsessan Madeleine i det programmet? Hade varit ganska roligt...


Vilket yrke passar mig bäst?

BER OM URSÄKT FÖR BILDKVALITÈN!


Brandman?


Bikerbrud?


Mode designer? [Karl Lagerfeld]


Snickare?


Eller kanske polis?

Freeport outlet i Kungsbacka

Idag har jag och pappa varit och shoppat. Vi åkte hela vägen till Kungsbacka för att shoppa på Freeport outlet. Det fanns en hel del snygga saker, men eftersom jag inte haft något bra jobb i sommar så hade jag inte speciellt mycket pengar att shoppa för. Med mig hem fick jag i alla fall ett Solpuder, 3-pack "Dust it" och en skinnkjol från MQ. På vägen hem åkte vi in till IKEA och där kollade vi på gardiner, mattor och sängkläder till mamma och pappas rum. Jag fick av bara farten med mig en tvättkorg och vas. Nu fattas bara garderob-knoppar, spegel, lampskärm och kanske nya gardiner. Först och främst garderob-knopparna som jag stör mig så himla mycket på. Dom jag har för tillfället är glansiga. Och det passar inte till den matta garderobdörren. Vet att jag är petig, men sådana små detaljer är så irriterande.

Jag skulle verkligen kunna gå inne på IKEA hur länge som helst. Älskar att det finns så mycket att kolla på.

Brunett

Hittade en gammal bild på mig som brunett...  Men blondt är väll ändå finare?


Bloglovin'

För att underlätta för er läsare kan ni följa min blogg med Bloglovin', samtidigt som jag vet hur många som prenumenerar på min blogg!


Trött och sliten?

Känner du dig också trött och otaggad inför skolan? Hittade några tips på VR:s hemsida.


1.
Försök ha som vana att promenera så mycket du bara kan. Ha som mål att gå minst en timme varje dag.

2. Vitaminboosta din mat genom att fylla tallriken med härliga färger, gott om frukt och grönt.

3. Ät regelbundet, minst var tredje timme. Du kommer att orka mer, få mindre blodsockersvägningar och med stor sannolikhet äta mindre vid varje måltid.

4. "Ät frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en fattiglapp" är ett klokt ordspråk. Börja morgonen med en matig och mättande frukost för att sedan äta mindre under dagen och framåt kvällen.

5. Ät senast två timmar innan du ska sova, för att undvika att din matsmältning stör sömnen. Om du är hungrig närmare sänggåendet, drick exempelvis en smoothie eller färskpressad juice.

6. Drick ordentligt med vatten under dagen. Ställ din mobilklcoka så att den ringer en gång i timmen och påminner dig.

7. Som minst 6-8 timmar per natt och var noga med att gå upp samma tid på morgonen oavsett om det är vardag eller helgdag. Du kommer i gång, blir piggare och får rutinerna att sitta.

8. Stressa aldrig eftersom du varken hinner mer eller mår bättre när du stressar genom din vardag.

9. Detoxa gärna kroppen genom att äta mindre kött, undvika kaffe, te, alkohol samt alla former av tillsatser och sötningsmedel.

10. Glöm inte att boosta med vitaminer som komplement. En multivitamintablett är det allra bästa.


90-tals tofs

Jag känner lite tveksamhet till den där höga hästsvansen. Det ser bra ut på catwalken, men till vardags bler det så popigt och töntigt. Känns så himla spice girls, det första som dyker upp i mitt huvud är en liten tjej med platåskor och tuggummi. Vad tycker du?


Bilder från "BZR S/S 2010 Copenhagen Fashion Week"

Hemma-spa ?

Åh, idag är det en sån där seg dag då man inte vill göra någonting. Jag har bara suttit inne hela dagen. Funderar på att ha lite hemma-spa snart. Någon som har ett bra tips på hemmagjorda ansiktsmasker? Jag har hört att det är bra med avokado, det ska tydligen återfukta hyn jättebra. Ska nog testa denna:

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado, 
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt 
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!

Fist of zen

Ännu ett sent inlägg. Sitter och kollar på "Fist of zen"  på MTV. Det är verkligen stört.Jag kanske har väldigt omogen humor. Men jag tycker det är ganska bra. Hade ändå varit roligt att vara med och prova alla idiotiska uppgifterna. Har däremot tänkt på att det alltid är killar som medverkar i showen. Tjejer kanske inte får vara med? Ritualerna är inte precis gjorda för tjejer, speciellt inte den sista.


jackass

tänkte bara säga att jackass är grymt bra. och johnny knoxville är sjukt het.


Måndag

Regnet bara öser ner här hemma. Jag vaknade klockan 8 i morse av att regnet slog så hårt mot mitt fönster, att jag trodde att det var skottlossning på gatan utanför. Vart är sommarsverige? Jag vet att jag kanske nämner sveriges skitväder lite väl ofta. Men det verkar ju nästan som att "soliga sverige" inte är en term som går att använda längre. Jag har redan börjat spara pengar för nästa års utlandsresa. Då drömmer jag om Grekland eller Kroatien för andra gången. Det spelar nog inte så stor roll vart det bär av, så länge det är varmt och soligt.

Jag börjar få lite smått panik med tanke på att skolan snart drar igång. Andra året på gymnasiet. Jag vet ju inte hur det är, men av vad man hört från andra så ska tydligen detta skolår vara det värsta av alla. Jag käner mig verkligen inte taggad. Men jag får ta tag i det. För det funkar inte att börja en ny termin och vara skoltrött.

Tre orsaker att älska turkiet.

# 1.  Vädret, såklart.
Solen sken konstant och det var 30-35° i skuggan. Verkligen stor skillnad från Sveriges kalla klimat.

# 2.  Folket.
Det skiljer sig faktiskt en hel del på människorna här hemma och i Turkiet. Där är alla så himla trevliga och gästvänliga. Kanske lite väl "på" stundvis, men härliga ändå. Nu kanske ni tycker att jag smått ramlar in i något slags "idiotfack", men... I Sverige hade jag aldrig hoppat in i en bil med 3 främmande killar. Jag hade heller inte tyckt att det är fullkomligt normalt att ha en soffa på balkongen.

# 3. Att pruta.
Vi svenskar är så försiktiga och artiga. Och det funkar verkligen inte i Turkiet. Och varför ska man vara det när alla andra är rakt-på-sak? Det kan både vara roligt och jobbigt att pruta... När man t.ex. kommer in i en av alla små butiker kommer det genast fram en av personalen, eller vad man nu ska kalla det, och frågar vart man kommer i från, flörtar lite, och säger "Säg till vad du vill ha så ska jag ge dig ett kompis-pris". Min syster skulle köpa en liten väska och dom ville ha 75 lira (75 lira är ungefär 400 svenska kronor). Efter att ha förhandlat ett tag fick hon köpa den för 30 lira (150SEK).


Svärje.

Hej bloggen och alla andra. ;)

Nu är jag hemma igen. Och det suger ju. Jag vill redan tillbaka. Saknar timmarna vid poolen, havet, på hotellet, sena kvällarna på Havanna, drinkarna, människorna, Hasan ;), allt. Nu ska jag deppa över att vara hemma. Bilder kommer när dom kommer...

RSS 2.0