Lördag

Nu ligger det mesta i resväskan. Och jag kom på att det är bättre att ta med för mycket saker än för lite. Det blir jobbigt att släpa på väskan bara. Det är ju i och för sig inte så mycket man behöver dra på den själv - till bilen, till incheckning, från bandet till buss, från buss till hotellrum. Det ska jag la fixa. Så imorgon när ni vaknar här i kalla, regniga sommarsverige så kan ni ju tänka på mig som kanske ligger och pressar vid poolen. Eller som kanske är på väg ner mot stranden.
Det kommer antagligen vara ganska tomt med inlägg här på en vecka, om det inte finns internet där nere.
Så ni får ha det bra medan jag är borta kära läsare. :)

www.nelly.com




Säga vad man vill om nelly.com. Men klänningar har dom massor av, fina är dom också.

Fredag

Jag säger att jag ska packa hela tiden men det slutar med att jag gör något annat. Som nu tex. sitter jag här istället. Förut slutade det med att jag gick runt och provade mina nya klackskor, och en annan gång hittade jag några tidningar som jag bara var tvungen att läsa lite i. Varför är det så tråkigt att packa? Jaja, jag får väll komma på något som kan motivera mig lite. Kanske hjälper med att kolla på dom här suddiga bilderna.


Nja, det gjorde det inte. Haha. Jag får helt enkelt ta tag i det nu. För jag har inte så mycket tid på mig att göra det idag. Måste vara klar om en timma, så att jag kan börja duscha och fixa mig innan kvällen. Har gjort en packlista i alla fall så det ska nog inte ta så lång tid att få ner allt i väskan. Jag kan garantera er att jag har med mig för mycket kläder. Hoppas att allt går ner i resväskan...

Idioter

Fan va trött jag blir på allt folk som ska hålla på och förstöra för andra hela jävla tiden. Alafors är verkligen en skithåla. Jag kan nästan lova att alla sveriges idioter har tryckts ihop på samma ställe, just här där jag råkar bo.

Hörde på radion i morse att två hus har brunnit ner i närheten. Det råkar vara min morbrors grannes hus. Samma gäng hade även gått runt och bankat med brevlådor på massa bilar. Jag förstår verkligen inte hur man tänker när man springer in på någon annans tom och börjar elda hus. Sånna människor kan verkligen inte ha någonting innanför pannbenen. Eller så har dom seriösa uppmärksamhetsproblem, för jag menar det måste vara ett sjukt starkt grupptryck som lyckas övertala(?) en till att sätta eld på någons hus.

Eller folk som går runt och krossar glasrutorna i busskurar, om dom nu tycker att det är så jävla roligt att krossa glas. Så kan dom väll gå hem och krossa morsans köksfönster så får vi se om det är lika roligt. Eller åtminstone prova att krossa sina egna busskurer. Så att dom kan få känna hur det är att välja mellan att stå på utsidan i regnet och föstöra håret, kläder och smink när man ska någonstans. Eller att gå in i busskuren och förstöra skorna i allt det splittrade glaset och ändå inte kunna komma undan regnet.


Det är okej att vara ego, ibland.






Bättre bild på klänningen som jag nämnde i det förra inlägget, här med det svarta smala nitskärpet. Köpte även lösnaglar från Depend. Som jag kan rekomendera starkt! Dom är väldigt lätta att ta av och på. Räcker att man håller naglarna under varmt vatten en kort stund så löser limmet upp sig.

Torsdag

2 days to go! Inte mycket tid. Har inte lagt ner ett enda plagg i resväskan ännu. Bara kikat lite vad jag vill ta med mig. Jag märkte att jag inte har några festklänningar, eller åtminstone inga fina. :D

Så jag drog iväg med hela familjen till Backaplan, med mig hem fick jag en korallrosa klänning. Denna klänning, svart nitskärp i midjan, elefantarmbandet och gladiatorskorna, snyggt säger jag bara!



Min klänning kanske inte riktigt ser ut som den här, och den är antagligen inte riiiktigt lika dyr heller. Färgen är i alla fall samma!

Lindas klackar




Gårdagen

Igår träffade jag Clara för att fönstershoppa lite. Jag köpte ett skärp, även halsband, på "Beyond retro". Träffade Sarah en stund och sedan drog vi till claras kille, Tim. Drog vidare till Actionpark. Träffade Alfred. hahah. ;) Clara fixade en ollie och åkte "pulka". ;P Såg gammla skolpeople på centralen. Katten jag passade försvann, men kom tillbaka igen. Tittade på cinderella story med syster och mammsen. ^^




"Ta kort på mig när jag gör såhär!"



"Såhär alltså!"

Nu är rummet klart!

Nu är rummet klartt'.
Tyvärr är det lite tomt på vissa ställen.
Men det är inget att oroa sig över. ;) 
Snart kommer det dit en mörkblå soffa
och en tv
och en spegel
och lite tavlor och sånt. 




                                                                                                                                                                       
som sagt, ganska tomt....

Sugarplum Fairy

Man kan inte göra något annat än att älska detta!    [ HQ är ingen dum idé här...]


Alanya

Nu har mamma bokat resan. Turkiet, Alanya. På lördag! Jag har inte hunnit få in alla möbler i mitt rum än. Så nu blir det lite bråttom här. Direkt när jag fått in grejerna i rummet får jag ta fram resväskan och börja packa. Ser verkligen fram emot detta! :D

konstiga klänningar




Hur kommer man på att skapa ett klädesplagg av pasta? Och kan man tycka om porslin så mycket att man inte kan låta det få stå på hyllan, utan vill även bära den på kroppen? Jag måste dock erkänna att pastaklänningen är snygg. Men undrar om den verkligen är i samma fina skick efter en natts festande eller en dag på stan. Porslinsklänningen låter nog och skramlar en hel del. Man får garanterat uppmärksamhet om man skulle bära något av dessa plaggen. Vilket föredrar du, pastaklänningen eller porslinsdressen?

peace.

Nu har jag märkt hur sjukt jävla stört mycket jag vill ha mitt rum tillbaka. Och ja det har bara gått kanske två dagar eller nått? So what. Jag vill ha MITT RUM NU NUNUNUNUNUUNU.



Torsdag?

Idag har jag städat ur hela mitt rum. Det enda som står kvar just nu är två garderober. Jag lyckades fylla nästan 2 stora säckar med gamla skitsaker som jag sparat på. Jag har även hunnit dra ner alla tapeter. Det känns inte som att det är mitt rum längre. Som om jag är på väg att flytta. På tal om att flytta så ska jag följa med Malin till Halmstad imorgon för att kolla på ett universitet. Sjukt va åren går fort. Känns inte som att det var jättelänge sedan jag och syrran klädde ut oss i lila trikåer, hattar och tjocka glasögon. Och sprang runt och busade med några grannar. Nu är vi nästan vuxna. Malin kanske ska flytta inom ett halvår och jag får bo kvar här tills skolan är slut. Utan någon syster.


Lösnaglar är det värsta som finns.

Självklart vet jag också att krig, stöld eller en dålig hårdag är värre än ett par lösnaglar. Men när de sitter sådär lagom snett så att nagelbanden skavs, då! då är det inte roligt. Jag har i vanligt fall korta naglar, så detta känns väldigt konstigt. Ska nog snart ta av dom...

Jag och mamma satt uppe halva natten igår och kollade på sistaminuten resor. Jag vill verkligen resa någonstans i sommar. Känns som att det var jätte länge sedan. Vi tittade på resor till Kroatien, Grekland och Turkiet. Men har inte bestämmt något ännu. Jag kommer hålla tummarna (utan lösnaglar på!)  konstant i 2 veckor.


music


Nu sitte...

Nu sitter jag i bilen på väg hem från en resa som blev väldigt konstig. Bodde i ett hus där jag slog i huvudet minst 20 gånger och frös, böt till ett där dörren inte var tät och elementet knappt fungerade - frös där också. Sen blev vår bil bortkörd av en bärgarbil till Mariestad i ett dygn för att laga punktering och svetsa nått som gått sönder. Det har regnat hela veckan och jag hade bara med mig shorts och linnen. Så jag har haft samma kläder i en hel vecka... Ska det bli skönt att komma hem? Absolut.

Varför bl...

Varför blir det alltid så stökigt när jag bor tillfälligt på ett ställe? Som nu, jag ska snart iväg och jag hittar ingenting. Har precis duschat och nu hittar jag inte hårfönen... Detta är SKIT. Förresten... Dessa skorna gick typ sönder igår i regnet. Nu känns de helt stela och äckliga.

Testar...

Testar mobilbloggen...

Jag kan inte vänta, vill inte vänta.

Jag gjorde en sjukt bra deal med mammsen idag! Jag sa att om jag klipper halva gräsmattan, så får jag en ny bikini. Och hon gick med på det. Sen råkade jag även tillägga att jag ville ha ett hårspray också. Und das was ok. Så imorgon åker jag och köper en ny bikini (+hårspray) innan jag drar. Jag och syrran ska till Hova. Där ska vi bo i en stuga, även kallat "ruckel" av mig. Nej, så farligt är det inte. Jag gillar trots allt stället, campingen, sjön, namnet. Allt. Det är allra bäst på kvällen. Åh, det går inte å beskriva. Har många goa minnen därifrån. Kanske kommer upp nån bild eller två när jag kommit hem. Ha det bra så länge.


ÄNTLIGEN

Jag har jobbat färdigt!!!

Sista dagen var idag, och nu ska jag bara njuta av sommarlovet. Eller typ i alla fall. I helgen börjar vi renovera här hemma. Mamma och pappas sovrum ska göras iordning. Dock hinner jag bara hjälpa till i två dagar. För på söndag kväll eller måndag morgon eller nått sånt åker jag till Hova. Ska bo på en camping som heter barfoten. Man måste vara barfota där...

Kommer väll stanna där i typ 3 dagar? Sen får jag äntlgien komma hem och fixa mitt rum! Ska tapetsera om. Och jag tror att jag har bestämt mig för vilken färg det blir. Eller vilka färger menar jag. Nu ska jag dra till Gräfsnäs och steka. 

see ya.

Vad hände här?


Jag hatar myggor!

Det är verkligen det vidrigaste kryp som finns. Jag hatar dom. Varför måste de vara på oss människor? Kan de inte nöja sig med vatten? Eller typ... lera? Tycker att det är fel att de är på oss. Jag ska nog starta en protest mot mygg. Dra ihop ett gäng och fixa några plakat. Protestera mot myggen, då kommer de nog förstå och dra sig tillbaka. Och vi ser inte skymten av mygg igen.

Nej okej... jag får väll köpa typ myggsprej istället.



Vill ha



"Lilla vita"  babydollklänning från Glitzy, 600:-

RSS 2.0