Glamorous indie rock and roll is what I want

Jahapp. Idag var det skola, opera-projektet har börjat. Riktigt trevligt. NOT. Jag som hade sett fram emot detta så himla mycket. Men jag får väll ta tag i det där med att börja spela teater på riktigt istället. Jag har ju alltid varit en apa. Och jag tycker om att vara någon annan. Så mm, så får det bli.

Lyssna här bla bla bla. Fan vilket suveränt blogginlägg...

Army at GT


Funderar på att köpa denna jackan och lägga till lite nitar strax under axlarna. Kan nog bli rätt snyggt. Den är inte särskilt dyr heller!

Kärlek till kläder


Topshop 499:-




Gina Tricot 299:-



Monki 350:-

Skotta snö är definitivt inte min grej.


Ramlar


Ligger kvar



Fryser


Snabbt upp! Som fan.


Springa därifrån


Fastna
 

Sitta fast ett tag.


Gå därifrån och skämmas...




Våren är varmt välkommen!


Papa's apartment

Igår var det klass 2-varning här i göteborg. När det var som värst igårkväll var jag och pappa ute och gick till videobutiken! Men vi klarade oss. Dess värre kom vi hem igen med en urkass fransk film...


Farligt snygga


12 cm från din sko 499:-


time for clogs ?


Har lite svårt för dessa träklackar. Vad tror ni, kommer dem bli populära i vår/sommar?


paint



Haha! Har man tråkigt så har man... Jag tror att jag börjar bli sjuk. And it sucks. Bye.

You say tomato, I say fuck you

Idag är det fredag. Vet att jag säkert tänkt eller sagt eller så detta innan. Men det borde finnas fler fredagar. Typ två. Då hade man varit gladare. För man är ju alltid glad på fredagar. Man ba "ååhwiie, nu är det fredag". Så, ehm, mer fredag åt folket. Awesooome.


bad days are coming



Jag blundar och tänker en gång till. Det är nu och inte sen. Nu händer det. Pappa flyttar i samband med alla hjärtans dag, hur fel är inte det? Jo, så fel det bara går att bli. Men ingen dag är väll rätt för något sådant? Skit också. Jag har antagligen inte riktigt förstått allting ännu. Men alla pusselbitarna hamnar väll på plats tids nog. Dem kanske inte passar perfekt men om man trycker lite, så kan man åtminstone låtsas att allt är där det ska.

FY!

Jag har köpt någon kräm som ska dra fram dem blonda tonerna i håret och göra dem ännu blondare. Det är en såndär "leave-in"-kräm. Så jag testade denna igår kväll... Och imorse när jag vaknade så var mitt hår helt klibbigt. Jag gjorde precis efter beskrivningen på paketet så det är inte mitt fel. ^^ Så jag tänkte bara tipsa...... Eller otipsa(?) om denna kräm.


Army jacket


Snygg. Vill ha. Tänker köpa.
Som ni ser hittar ni den hos urbanoutfitters. Den e supernajs.
Jag vill ha den!
Tyvärr kostar den ju £40 vilket är ungefär 400kr + en pretty hög frakt...


Mums!

Bakade egna semlor idag, med vaniljkräm istället för mandelmassa. Superenkelt och supergott!
















Yesterday



Jeansshorta från Topshop 499:-
Linne från Gina Tricot 99:-
Jeansleggins från Vero moda 399:-
Ring från Lindex 149:-
Armband av kedjor egengjort

Robert Pattinson


Snälla. Alla ni som någonsin fått för er att Robert Pattinsson skulle vara enns i närheten av snygg. Här får ni en bild av er sexbomb. Visst är han... het?


2010.02.07

Igår var jag på IKEA. Pappa skulle ha en garderob och en hylla. Medan dem gick runt och kollade på garderober fastnade jag vid en av dem där datorerna där man kan inreda ett rum. Deras program var faktiskt bra. Det borde finnas ett sådant där man kan använda alla möbler som finns i hela sverige. Och även där man kan designa helt egna möbler.


Sedan åkte vi till pappas lägenhet. Där vi bar upp alla IKEA-kartonger. Pappa bor ju på 4:e våningen och i hans trappuppgång finns det ingen hiss. Så jag ser ju verkligen inte fram emot när vi ska börja flytta dit våra sängar m.m. Tungt som satan! Tur att det går att fixa hemleverans på soffor och bord och sånt.

Sen på kvällen bestämmde jag mig för att fläta hela mitt hår. Vilket visade sig inte var en jättebra idé idag... Ska alldeles snart på fin middagsbuffé ut mot marstrand. Hehe. Thank god for plattång.


2010.02.04



Jag HATAR att gå upp tidigt. Är sjukt trött på tidigt skift efter, tjaa... kanske en vecka. Fyfan.


Ehm ja.

Känner att det är dags att blogga lite... Idag tog jag typ ledigt från apu:n. Det hade faktiskt snöat väldigt mycket... Hihi. Istället var jag hemma och skottade massor av snö och spelade kort hos mormor och morfar. Jag förlorade i allt. Men det var ändå mysigt att träffa dem. Sedan åkte jag in till staden och träffade Kajsa, Hanna och Clara för att äta kinabuffé. It was awesome. Sen kom jag hem och gnällde på att vi inte hade kakor hemma, haha. Så jag bakade nya. Hallongrottor blev det. Mums.

RSS 2.0